Hasznos tippek, ötletek > Gyerekszoba - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hasznos tippek, ötletek > 11 weboldal. Kategória leírása:

Tipp

Lakberendezés, otthon
http://lakberendezes.wyw.hu/

Lakberendezési oldalak: lakberendezési áruházak, boltok, lakberendezési termékek. Lakberendezők, belsőépítészek, tervező programok, tanácsok és tippek lakásunk otthonossá varázsolásához.

Lakberendezés, otthon

gyerekszoba.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Gyerekkuckó
http://www.decorreport.com/?l=hu&a=335596

Azt, hogy a gyerekek mennyire jól érzik magukat egy-egy vidám színekkel élénkített szobában, jól tudjuk, ám sokszor nehezen tudjuk úgy eltalálni a berendezést, hogy az a kicsiknek is tetszetős legyen, de a felnőtek se érezzék a lakás egészét „vaddá" tevően tarkának a gyerekszobát.

Gyerekkuckó
Gyerekszoba praktikusan
http://www.stiluseseletmod.hu/news/index.php?catid=7&itemid=276

Több egykorú, vagy esetleg eltérő korú gyerek részére, a rendelkezésre álló helyiség, vagy helyiségrész berendezése nagyfokú empátiát, megértést, és leleményességet igényel akár a szülő, vagy éppen a lakberendező részéről. A helyes elv a gyerekszobák esetében, hogy a berendezés feleljen meg a gyerek korának. Minden gyereknek legyen meg a saját területe, tanulópadja, vagy íróasztala, széke, tárolóhelye, de legalábbis szekrényrésze, esetleg polca, személyes holmik tárolására, elrejtésére.

Gyerekszoba praktikusan
Szépzöld - Gyerekszoba
http://www.szepzold.hu/gyerekszoba

Nem vagyunk könnyű helyzetben, ha a gyermekszobát szeretnénk kialakítani otthonunkban. Hiszen hosszú távon megoldást kell találnunk olyan helyiség kialakítására, mely gyermekünk, gyermekeink igényeit sok éven át „kiszolgálja”. A gyerekszoba az évek során egyszerre tölti be a játszótér, hálószoba, tároló helyiség, tanulós-dolgozó szoba, öltöző szerepét. A feladat csak bonyolódik abban az esetben, ha gyermekeink különböző neműek.

Szépzöld - Gyerekszoba
Feng Shui siker megoldások: A gyerekszoba
http://www.sikeres-fengshui.hu/fengshui_gyerekszoba.html

Feng Shui gyerekszoba praktikák. Az ágy helye itt ugyanolyan fontos, mint a szülői hálóban. Gyermeked ágya ne legyen az ajtóval szemben és közvetlenül az ablak alatt. Feje ne nézzen az ajtóra, ágya ne legyen az ablak alatt...

Feng Shui siker megoldások: A gyerekszoba
Asztalok a gyerekszobában
http://www.decorreport.com/?l=hu&a=335642

A gyermekszoba kiemelten fontos területe a tanulás szeglete, épp ezért különösen lényeges az íróasztal elhelyezése. A gyermek életének hosszú éveken keresztül meghatározója a tanulás, ezért hangsúlyosan kell kezelni. Az íróasztal optimális esetben kicsit kerek, de a szűk hely miatt elhelyezése gyakran nehéz. Ha lehet, ne tegyük falhoz, az ajtónak háttal pedig végképp ne.

Asztalok a gyerekszobában
Gyerekszoba A-Z-ig
http://www.nlcafe.hu/otthon/20071116/gyerekszoba_a-z-ig/

Minden csöppség a gyerekszobából indulva fedezi fel a világot. Itt játszik, tanul, itt érzi magát biztonságban. Lássuk, milyen legyen ez a helyiség, hogy kis lakója igazán boldog legyen! Talán nincs is szebb annál, mint gyermekünk birodalmát berendezni, csinosítani. Fantáziálni, tervezgetni, egy kis fészket építeni. Legyen a szoba színes, izgalmas, barátságos, de egyben megnyugtató is. Egészségre ártalmatlan anyagokat használjunk, de mégse legyen túl drága. Ugye nem is olyan egyszerű?

Gyerekszoba A-Z-ig
Kreatív játékötletek- www.bilibo.hu
http://www.bilibo.hu

Bilibo, készségfejlesztõ játék, gyerekeknek. A Bilibo egy különleges koncepcióval rendelkezõ játék, mely Alex Hoschstrasser, svájci tervezõ munkáját dicséri. A mostani játékokkal ellentétben nincsen specifikus funkciója, szimplán a gyermekek fantáziája határozza meg felhasználásának módját. Homokozóban, medencében, hóban, szobában. A gyermekek kreativitásának nem lehet gátat szabni.

Kreatív játékötletek- www.bilibo.hu
Gyerekek a lakásban
http://www.decorreport.com/?l=hu&a=335594

A gyerek megjelenésével nemcsak a család élete változik meg gyökeresen, de gyakran a lakás beosztása is. Minden szülő szereti, ha gyerekei életvidámak, sokat játszanak, ehhez pedig ideális környezetet szeretnének teremteni. Gyakran felvetődő kérdés a gyereket váró családoknál, hogy hol is helyezkedjen el a gyerekszoba. Ez természetesen mindenekelőtt a lakás méretétől függ, azonban ajánlatos fontolóra venni, hogy a gyerekszoba sokfunkciós helyiség (a gyerek itt alszik, játszik, tanul, stb.), ezért nem tanácsos pontosan a legkisebb szobában kialakítani...

Gyerekek a lakásban
Egyedi galériaágy rendszer rönkfából, textillel - Vár ágy
http://gyerek-szoba.blogspot.com/2011/01/gyerekszoba-ket-lovag-szobaja.html

Praktikus, egyedi és stílusos gyerekbútort szeretne? Előfordulhat, hogy nem talál megfelelő méretű-, anyaghasználatú-vagy hangulatú bútordarabot az áruházi kínálatban. Így történt ez eme testvérek esetén is, akik várszobát kívántak.

Egyedi galériaágy rendszer rönkfából, textillel - Vár ágy
Gyerekszoba lakberendezés - bútor és dekoráció ötletek
http://www.otthon-lakberendezes.hu/gyerekszoba.html

Gyerekszoba berendezése kapcsán találhatók hasznos tippek, ötletek az Otthon lakberendezés enteriőr magazin gyerekszoba rovatában. Hétről-hétre újabb egyedi gyerekbútorok és dekoráció ötletek köszönnek vissza a lakberendezők, enteriőr tervezők által írt cikkekben.

Gyerekszoba lakberendezés - bútor és dekoráció ötletek
Gyerekfestmény, mint lakberendezési tárgy
http://gyerek-szoba.blogspot.com/2011/10/kreativ-gyerek-es-lakberendezes.html

A gyerekek alkotásai meghatározó, központi szerepet kaphatnak otthonunk berendezésében. Ez a családnak örök emlék, a gyermek felé pedig büszkeséget adó gesztus. Hogyan és mivel? Kérem tekintsék meg!

Gyerekfestmény, mint lakberendezési tárgy
Hirdetések
Oldal leírása
gyerekszoba.wyw.hu: Gyerekszoba katalógus. Áruházak, webáruház, boltok. Tippek, kreatív ötletek, gyerek bútor, fajáték, gyerekszoba textilek, festés, gyereklámpák, falfestés. Dekoráció, kiegészítők,
Gyűjteményünkben 198 válogatott gyerekszoba témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 198 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 99607