Hasznos tippek, ötletek > Gyerekszoba - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hasznos tippek, ötletek > 14 weboldal. Kategória leírása:

Tipp

Lakberendezés, otthon
Lakberendezés, otthon
http://lakberendezes.wyw.hu/

Lakberendezési oldalak: lakberendezési áruházak, boltok, lakberendezési termékek. Lakberendezők, belsőépítészek, tervező programok, tanácsok és tippek lakásunk otthonossá varázsolásához.

lakberendezes.wyw.hu

gyerekszoba.wyw.hu Rendezés: PageRank | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Gyerekkuckó
Gyerekkuckó
http://www.decorreport.com/?l=hu&a=335596

Azt, hogy a gyerekek mennyire jól érzik magukat egy-egy vidám színekkel élénkített szobában, jól tudjuk, ám sokszor nehezen tudjuk úgy eltalálni a berendezést, hogy az a kicsiknek is tetszetős legyen, de a felnőtek se érezzék a lakás egészét „vaddá" tevően tarkának a gyerekszobát.

www.decorreport.com
Gyerekszoba praktikusan
Gyerekszoba praktikusan
http://www.stiluseseletmod.hu/news/index.php?catid=7&itemid=276

Több egykorú, vagy esetleg eltérő korú gyerek részére, a rendelkezésre álló helyiség, vagy helyiségrész berendezése nagyfokú empátiát, megértést, és leleményességet igényel akár a szülő, vagy éppen a lakberendező részéről. A helyes elv a gyerekszobák esetében, hogy a berendezés feleljen meg a gyerek korának. Minden gyereknek legyen meg a saját területe, tanulópadja, vagy íróasztala, széke, tárolóhelye, de legalábbis szekrényrésze, esetleg polca, személyes holmik tárolására, elrejtésére.

www.stiluseseletmod.hu
Szépzöld - Gyerekszoba
Szépzöld - Gyerekszoba
http://www.szepzold.hu/gyerekszoba

Nem vagyunk könnyű helyzetben, ha a gyermekszobát szeretnénk kialakítani otthonunkban. Hiszen hosszú távon megoldást kell találnunk olyan helyiség kialakítására, mely gyermekünk, gyermekeink igényeit sok éven át „kiszolgálja”. A gyerekszoba az évek során egyszerre tölti be a játszótér, hálószoba, tároló helyiség, tanulós-dolgozó szoba, öltöző szerepét. A feladat csak bonyolódik abban az esetben, ha gyermekeink különböző neműek.

www.szepzold.hu
Feng Shui siker megoldások: A gyerekszoba
Feng Shui siker megoldások: A gyerekszoba
http://www.sikeres-fengshui.hu/fengshui_gyerekszoba.html

Feng Shui gyerekszoba praktikák. Az ágy helye itt ugyanolyan fontos, mint a szülői hálóban. Gyermeked ágya ne legyen az ajtóval szemben és közvetlenül az ablak alatt. Feje ne nézzen az ajtóra, ágya ne legyen az ablak alatt...

www.sikeres-fengshui.hu
Asztalok a gyerekszobában
Asztalok a gyerekszobában
http://www.decorreport.com/?l=hu&a=335642

A gyermekszoba kiemelten fontos területe a tanulás szeglete, épp ezért különösen lényeges az íróasztal elhelyezése. A gyermek életének hosszú éveken keresztül meghatározója a tanulás, ezért hangsúlyosan kell kezelni. Az íróasztal optimális esetben kicsit kerek, de a szűk hely miatt elhelyezése gyakran nehéz. Ha lehet, ne tegyük falhoz, az ajtónak háttal pedig végképp ne.

www.decorreport.com
Gyerekszoba A-Z-ig
Gyerekszoba A-Z-ig
http://www.nlcafe.hu/otthon/20071116/gyerekszoba_a-z-ig/

Minden csöppség a gyerekszobából indulva fedezi fel a világot. Itt játszik, tanul, itt érzi magát biztonságban. Lássuk, milyen legyen ez a helyiség, hogy kis lakója igazán boldog legyen! Talán nincs is szebb annál, mint gyermekünk birodalmát berendezni, csinosítani. Fantáziálni, tervezgetni, egy kis fészket építeni. Legyen a szoba színes, izgalmas, barátságos, de egyben megnyugtató is. Egészségre ártalmatlan anyagokat használjunk, de mégse legyen túl drága. Ugye nem is olyan egyszerű?

www.nlcafe.hu
Kreatív játékötletek- www.bilibo.hu
Kreatív játékötletek- www.bilibo.hu
http://www.bilibo.hu

Bilibo, készségfejlesztõ játék, gyerekeknek. A Bilibo egy különleges koncepcióval rendelkezõ játék, mely Alex Hoschstrasser, svájci tervezõ munkáját dicséri. A mostani játékokkal ellentétben nincsen specifikus funkciója, szimplán a gyermekek fantáziája határozza meg felhasználásának módját. Homokozóban, medencében, hóban, szobában. A gyermekek kreativitásának nem lehet gátat szabni.

www.bilibo.hu
Tervezéstől a kivitelezésig
Tervezéstől a kivitelezésig
http://www.homeinfo.hu/

A Homeinfo egy olyan csodás site, amelyen keresztül mindezt a segítséget igyekszünk megadni Önöknek az éteren keresztül, akár hol is tartanak az otthonteremtésben. A tervezéstől, a jogi procedúráktól a tervezésen és a kivitelezésen át egészen a berendezésig minden munkafázisban igyekszünk sok-sok tanácsot, ötletet, hasznos információt adni, amelyekkel ez a sok energiával, stresszel és persze kiadással járó folyamat örömteli eseménnyé válhat mindenki számára.

www.homeinfo.hu
Gyerekek a lakásban
Gyerekek a lakásban
http://www.decorreport.com/?l=hu&a=335594

A gyerek megjelenésével nemcsak a család élete változik meg gyökeresen, de gyakran a lakás beosztása is. Minden szülő szereti, ha gyerekei életvidámak, sokat játszanak, ehhez pedig ideális környezetet szeretnének teremteni. Gyakran felvetődő kérdés a gyereket váró családoknál, hogy hol is helyezkedjen el a gyerekszoba. Ez természetesen mindenekelőtt a lakás méretétől függ, azonban ajánlatos fontolóra venni, hogy a gyerekszoba sokfunkciós helyiség (a gyerek itt alszik, játszik, tanul, stb.), ezért nem tanácsos pontosan a legkisebb szobában kialakítani...

www.decorreport.com
Egyedi galériaágy rendszer rönkfából, textillel - Vár ágy
Egyedi galériaágy rendszer rönkfából, textillel - Vár ágy
http://gyerek-szoba.blogspot.com/2011/01/gyerekszoba-ket-lovag-szobaja.html

Praktikus, egyedi és stílusos gyerekbútort szeretne? Előfordulhat, hogy nem talál megfelelő méretű-, anyaghasználatú-vagy hangulatú bútordarabot az áruházi kínálatban. Így történt ez eme testvérek esetén is, akik várszobát kívántak.

gyerek-szoba.blogspot.com
Gyerekszoba lakberendezés - bútor és dekoráció ötletek
Gyerekszoba lakberendezés - bútor és dekoráció ötletek
http://www.otthon-lakberendezes.hu/gyerekszoba.html

Gyerekszoba berendezése kapcsán találhatók hasznos tippek, ötletek az Otthon lakberendezés enteriőr magazin gyerekszoba rovatában. Hétről-hétre újabb egyedi gyerekbútorok és dekoráció ötletek köszönnek vissza a lakberendezők, enteriőr tervezők által írt cikkekben.

www.otthon-lakberendezes.hu
Gyerekfestmény, mint lakberendezési tárgy
Gyerekfestmény, mint lakberendezési tárgy
http://gyerek-szoba.blogspot.com/2011/10/kreativ-gyerek-es-lakberendezes.html

A gyerekek alkotásai meghatározó, központi szerepet kaphatnak otthonunk berendezésében. Ez a családnak örök emlék, a gyermek felé pedig büszkeséget adó gesztus. Hogyan és mivel? Kérem tekintsék meg!

gyerek-szoba.blogspot.com
Milyen gyerek íróasztalt vegyünk? - GyereCash
Milyen gyerek íróasztalt vegyünk? - GyereCash
http://gyerecash.blogspot.hu/2013/06/gyerek-iroasztal-venni-vagy-nem-venni.html

Öröm a hozzátartozóknak a gyerek világra jövetele és gyarapodása. Rengeteg holmit kell megvenni a gyermek cseperedése során. Iskolás kor tájékán szükségessé válhat egy gyerek íróasztal beszerzése. Fontos a gyerek korának megfelelő ergonómiai kialakítás, de a pénztárcánkra is gondolni szükséges! Lehet megtakarítani az íróasztalon vagy tilos? A GyereCash blog ebben is kíván segíteni a szülőknek és leendő szülőknek!

gyerecash.blogspot.hu
12 Gyerek 12 Szoba - ingyen parketta
12 Gyerek 12 Szoba - ingyen parketta
http://www.parkettaszakuzlet.hu/12-gyerek-12-szoba/

12 gyerek, 12 szoba kezdeményezésünkkel olyan családokon igyekszünk segíteni, akik szeretnék, hogy csemetéjük egészséges környezetben, vidám gyerekszobában tölthesse a mindennapokat, de anyagi lehetőségük nem engedi meg ennek megvalósítását. Ezért havonta 1 alkalommal egy gyerekszobát ingyen parkettázunk. Részletekért látogassa meg honlapunkat!

www.parkettaszakuzlet.hu
Oldal leírása
gyerekszoba.wyw.hu: Gyerekszoba katalógus. Áruházak, webáruház, boltok. Tippek, kreatív ötletek, gyerek bútor, fajáték, gyerekszoba textilek, festés, gyereklámpák, falfestés. Dekoráció, kiegészítők,
Gyűjteményünkben 248 válogatott gyerekszoba témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 248 | Várakozó linkek: 5 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 103380