Gyerekszoba festés > Gyerekszoba - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gyerekszoba festés > 15 weboldal. Kategória leírása:

gyerekszoba.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Gyermekszoba dekoráció
http://www.dekofalfestes.atw.hu/

Oldalamon szinte mindent megtalálsz ami gyermeked szobáját egyedivé teheti. Játéktárolók, kisbútorok dekorációs festése, falfestés.

Gyermekszoba dekoráció
Gyerekszobafestés.hu
http://www.gyerekszobafestes.hu/

Gyerekszobák festése egyedi látványtervek alapján. Gyerekszobák, babaszobák és tiniszobák dekorációs falfestése mesefigurákkal. Valósítsuk meg együtt a gyerekek álmait!

Gyerekszobafestés.hu
Mesefestés
http://www.mesefestes.hu/

Vörös Krisztina - Kizárólag vízbázisú falfestékekkel dolgozom, mely szagtalan, jó minőségű, és bababarát. A képeket igényesen, kézi kivitelezéssel készítem! Hívjon, és én az ön gyermekének a szobájába is bevarázsolom a mesék színes világát!

Mesefestés
Mesefigurás falfestés
http://www.mesekucko.hu/

Mesefigurás falfestés és mesés textilek. Mesefigurák festését vállalom gyerekszobák, vagy intézmények falára. Ha megálmodta, megvalósítom. Ha nincs ötlete segítek kitalálni. Másik kedvenc időtöltésem a patchwork. Amennyiben elnyertem tetszését, és szeretné meglepni ismerőseit, családtagjait egyedi darabokkal, vállalom azok elkészítését, rövid határidőn belül.

Mesefigurás falfestés
Csillagplafon
http://www.csillagplafon.hu/

Hallottál már a Csillag Plafonról? Meséljek? A Csillag Plafon egy lakásdekorációs festmény a plafonon, ami egy csillagos égbolt 3 dimenziós látványát adja. Nappal láthatatlan, azonban ahogy besötétedik, elkezdenek világítani a csillagképek, a csillagködök, a közelebbi és távolabbi galaxisok, holdak. Szeretnél te is saját Univerzumot a szobádba? Képzeld csak el egy pillanatra ... A szobád teteje egyszercsak kinyílik, és te az ágyban fekve bámulod a milliónyi tündöklő csillagot. Fenséges nyugalom árasztja el a szobát, és te szépen lassan elkezded felismerni a csillagjegyeket...

Csillagplafon
Skicc
http://www.skiccreklam.hu/

Skicc - Reklámiroda és grafikai műhely. Komplett babaszoba festés: Híres mesehősökkel, figurákkal a lakás hangulatához illeszkedő színvilágban. Tapétaminták nagy méretben való falfestése. Igényes térhatású mesefestés - fotószerűen. Óvodák, gyermekintézmények falára mesehősök festése.

Skicc
Walltrend - Faltetoválás
http://www.walltrend.eu/

Magyarországon elsőként kínáljuk a lakásdekorációban újdonságként megjelenő faltetoválásokat. Katalógusunkban található motívumok bármelyikével kiváló kreatív ötleteket valósíthat meg otthona bármely helyiségében, üzlethelyiségében vagy irodájában. Új irányzat a lakásdekorációban.

Walltrend - Faltetoválás
Falfresko.hu
http://www.falfresko.hu/

Fucskó Ferenc grafikus, dekoratőr oldala. Debrecen. Díszítő falfestés gyermekszobákba.

Falfresko.hu
Ecsetvonás
http://ecsetvonas.hu/

Ecsetvonás.hu - Díszítőfestés bútoroktól a falakig.

Ecsetvonás
Mesefigurás Festés
http://www.mesefigurasfestes.gportal.hu

Mesefigurás és egyéb dekorációs festéseket készítek igény szerint bárhova. Nem csak gyerekszobákban lehet egyedi és különleges falat készíteni: üzlethelyiségek, rendelők/várók, irodák, nappalik, háló szobák, konyhák vagy igény szerint bármilyen helyiségekben. Önre van bízva!

Mesefigurás Festés
Falfestés, faldekoráció gyerekszobába
http://takaritas-szentes.gportal.hu/gindex.php?pg=34079014

Dekorációs falfestés, gyerekszobában, vagy a lakás bármely részén. Külső felületeken is. Óvodák, iskolák, bölcsödék falfelületeinek szebbé tételére.

Falfestés, faldekoráció gyerekszobába
Gyerekszoba festési ötletek
http://www.lakas1x1.hu/minden-helyiseg/gyerekszoba/50-gyerekszoba-festes

Gyerek szoba festési tippek és képes ajánló, Lakás 1x1 - online képes lakáskultúra magazin.

Gyerekszoba festési ötletek
Gyerekszoba hangulatok - Festett fal ötletek
http://gyerek-szoba.blogspot.hu/search/label/Hangulati%20%C3%B6tlett%C3%A1r

A gyerekszoba dekorálásának célja, hogy a gyermek jól- és biztonságban érezze magát, legyen a szoba praktikus, szerethető és esztétikus. A szobahangulat falfestéssel megalapozható, és fokozható. Ehhez ad ötleteket a linken lévő ötlettár.

Gyerekszoba hangulatok - Festett fal ötletek
Sáfrán László szobafestő (Budapest)
http://www.szobafesto-budapest.hu

Budapesten és Budapest környezetében vállalok szobafestést, tapétázást, de akár egy komplett lakásfelújítást is. Ezeken kívül külső- belsőépítészettel (díszlécek, díszítőelemek, rozetták), külső hőszigetelő rendszerek kiépítésével, valamint laminált parketta lerakással is foglalkozok. Igény szerint gyerekszoba festéseket is vállalok, melybe beletartozik bármilyen kedvenc minta, kívánt méretben a falra festése. 12 éve, hogy belevágtam ebbe a szakmába, mostanra minőségi, gyors, pontos munkámmal varázsolom szebbé az otthonokat. Alapelvem a gyors, szakszerű és értékarányos munka. Ha felkeltettem érdeklődését, látogasson el oldalamra és kérjen árajánlatot!

Sáfrán László szobafestő (Budapest)
Áfrád szobafestő vállalkozás 20% kedvezménnyel, Budapesten.
http://www.festes-szobafestes-budapesten.hu/

Áfrád szobafestő vállalkozásunk, most 20% kedvezménnyel kínálja szolgáltatásait. Foglalkozunk festéssel, mázolással, tapétázással, laminált padló lerakással. Budapesten és környékén dolgozunk. Minőségi munkáinkat, korrekt áron, garanciával adjuk át megrendelőinknek, a lehető legrövidebb időn belül. Honlapunkon festő munkáinkról képeket is talál. Árajánlatkérés nálunk ingyenes!

Áfrád szobafestő vállalkozás 20% kedvezménnyel, Budapesten.
Hirdetések
Oldal leírása
gyerekszoba.wyw.hu: Gyerekszoba katalógus. Áruházak, webáruház, boltok. Tippek, kreatív ötletek, gyerek bútor, fajáték, gyerekszoba textilek, festés, gyereklámpák, falfestés. Dekoráció, kiegészítők,
Gyűjteményünkben 198 válogatott gyerekszoba témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 198 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 99607